Моментален број на посетители:
1087
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Билети за јавен превоз и ценовници
 

Превземете го комплетниот ценовник на јавното сообраќајно претпријатие - ЈСП Скопје, на линкот подолу.

 
 
  • Годишни билети
  • Градски линии
  • Приградски линии
  • Ученичко-Студенски билети
  • Пензионерски билети
  • Казнени билети
  • Други билети
   
Годишен Билет за 2013 година. Важи за сите линии
Годишен колективен билет за 2013 година. Важи за сите линии
   
Возен билет за 10 возења на градска зона.
Цена: 250 денари.
Возен билет за едно возење на градскa зона, купен во возило.
Цена: 35 денари.
Возен билет за едно возење на градска зона.
Цена: 30 денари.
Билет за ноќно возење за сите зони. Цена 40 Денари.
   
Билет за десет возења во приградска зона.
Цена: 300 денари.
Билет за приграска зона за едно возење.
Цена: 35 денари.
Билет за ноќно возење за сите зони. Цена 40 Денари.
   
Ученички билет за 2012 / 2013 година.
Задолжително средно образование.
Ученичко-Студентски билет за 2012 / 2013 година за сите линии.
Ученички возен билет за деца до 15 години.
Период на важност: од 09.2012 година до 06.2013 година.
Билетот се издава врз основа на склучен договор помеѓу ЈСП и недлежен орган на државата, локалната самоуправа или училиште
   
Пензионерски билет.
Важи за сите линии.
Билет за возрасни.
Важи за сите линии.
   
Дополнителен билет
Цена 1000 денари.
   
 
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.