Моментален број на посетители:
549
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
 
Јавно сообраќајно претпријатие - Скопје
Адреса: бул. Александар Македонски бр. 10, Скопје - Република Северна Македонија.
 
Бесплатен телефонски број за Ваши забелешки и сугестии: 0 800 15-115
 
 
Изберете оддел:
 
Внесете ги вашите податоци:
 
Име и Презиме:
 *
Адреса:
Контакт телефон: E-mail Адреса:
 *
Тема на пораката:
 *
Содржина на пораката:
 *
 
Полињата означени со * се задолжителни.
 
 

Директор на ЈСП Скопје

++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265

generalen.direktor@jsp.com.mk

Технички Директор

++ 389 2 3174 264

Локал 186

tolevski@jsp.com.mk

Централа А.Б. Автокоманда

++ 389 2 3174 264

/

Директор на А.Б. Автокоманда

++ 389 2 3 174 256

tasevski@jsp.com.mk

Директор на А.Б. Ѓорче Петров

++ 389 2 2041 561
++ 389 2 2041 581

nmarkovski@jsp.com.mk

Директор на сектор собраќај

++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265

ilegjorgievski@jsp.com.mk

Директор на сектор ЧПОР

++ 389 2 3174 264

Локал 148

 

Директор на сектор економика

++ 389 2 3174 264
Локал 127

finansii@jsp.com.mk

Диспечерски центар

++ 389 2 3173 224

dispeceri@jsp.com.mk

Маркетинг

++ 389 2 3174 264
Локал 104

marketing@jsp.com.mk

Служба за продажба

++ 389 2 3174 264

Локал 120

lence_prodazno@jsp.com.mk

Служба за јавни набавки

++ 389 2 3 174 264

Локал 223

javninabavki@jsp.com.mk

ЈСП - ТУРС

++ 389 2 3060 350

info@jspturs.com.mk

Одделение за договорен превоз

++ 389 2 3174 264
Локал 176

slobodenprevoz@jsp.com.mk

Внатрешна контрола

++ 389 2 3174 264
Локал 174

vkontrola@jsp.com.mk

Контрола на билети на патници

++ 389 2 3174 264
Локал 147

kontrola@jsp.com.mk

Директор на ЈСП Скопје

++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265

 

Технички Директор

++ 389 2 3174 264
Локал 186

tolevski@jsp.com.mk

Централа А.Б. Автокоманда

++ 389 2 3174 264

/

Директор на А.Б. Автокоманда

++ 389 2 3 174 256

tasevski@jsp.com.mk

Директор на А.Б. Ѓорче Петров

++ 389 2 2041 561
++ 389 2 2041 581

nmarkovski@jsp.com.mk

Директор на сектор собраќај

++ 389 2 3174 260
++ 389 2 3174 265

ilegjorgievski@jsp.com.mk

Директор на сектор ЧПОР

++ 389 2 3174 264
Локал 148

 

Директор на сектор економика

++ 389 2 3174 264

Локал 127

finansii@jsp.com.mk

Диспечерски центар

++ 389 2 3173 224

dispeceri@jsp.com.mk

Маркетинг

++ 389 2 3174 264
лок.104

marketing@jsp.com.mk

Служба за продажба

++ 389 2 3174 264
Локал 120

lence_prodazno@jsp.com.mk

Служба за јавни набавки

++ 389 2 3 174 264
Локал 223

javninabavki@jsp.com.mk

ЈСП - ТУРС

++ 389 2 3060 350

info@jspturs.com.mk

Одделение за договорен превоз

++ 389 2 3174 264
Локал 176

slobodenprevoz@jsp.com.mk

Внатрешна контрола

++ 389 2 3174 264
Локал 174

vkontrola@jsp.com.mk

Контрола на билети на патници

++ 389 2 3174 264
Локал 147

kontrola@jsp.com.mk


 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.