Numri momental i vizitorëve:
2
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје Скопје е компанија од јавен интерес на градот Скопје. Главна активност е транспорт ...
 
   
Јавното сообраќајно претпријатие – Скопје, има намера да склучи договор со приватен партнер (договор за јавно - приватно партнрство) за поставување на 282 автобуски стојалишта на подрачјето на град Скопје,...
Со инсталирањето на опремата на 12 автобуси за пренамена на двојно гориво е започнат и процесот на подготовки за Хомологација на преадаптираните возила. Истовремено се врши и доопремување на оделението...
 
 
 
 
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
 
Vo periodot od 8 do 9 koga trgnuva br 15 od novo lisice? ve molam...
Автобуска линија број 15 од ново лисиче имате- 8:05 / 8:15 / 8:37 /...
Ucenik sum vo prva godina i so sloboldnite ponekogas ne ne pustaat vo avtobusite na...
Можете да се обратите во Град Скопје - секторза образование....
 
Кодекс на однесување на патниците:
  • да бидат информирани за понудениот сервис и расположливите билети
  • да бидат коректно третирани од персоналот
  • да поднесуваат соодветни жалби за услугите и на нив да добијат одговор во рок од 15 дена
 
Ndërmarrja qarkulluese publike –Shkup. Përpunoi Unet Interactive 2009. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.