Numri momental i vizitorëve:
225
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
THE TREE DAY
29 октомври 2012
 

 

The Tree Day 2012

JSP SKOPJE support the Tree Day 2012 action.

We present you the photos from the shooting of the promotional video clip, and the link to the promotional video clip for the Tree Day 2012.

 

 

 
 
Ndërmarrja qarkulluese publike –Shkup. Përpunoi Unet Interactive 2009. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.