Моментален број на посетители:
296
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ПРОДАЖНИ МЕСТА
 

 МАПА                        

                                                      БИЛЕТАРИ                                                                                 ТРГОВСКА МРЕЖА      

ЦЕНТРИ ЗА ПЕРСОНАЛИЗАЦИЈА И НАДОПОЛНУВАЊЕ

ЦЕНТАР

 

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – АВТОБУС

ТОБАКО МК

Бул.Крсте Мисирков бр.1

Адреса

ул. Страшо Пинџур б.б.

ТОБАКО МК

Ул.Народен Фронт бр.21

Забелешка

(терминал на ЈСП СКОПЈЕ)

ПРИНЦ - Б - РОЈАЛ ТП

Ул.Вељко Влаховиќ бр.5

Работно време: 06-19.30 h

МАНЕКСО

Ул. 50-та Дивизија Б.Б.

КАРПОШ 2

ЏОНИ СМОКЕР

Ул.Франклин Рузвелт бр.8

Адреса

Партизанска б.б.

ПАРАГЛАЈДЕР

ул.Димитрие Чуповски бр.15

Забелешка

(кај Педагошки Факултет)

ТП ГОГИ

Ул.Македонија бр.13А

Работно време: 06-19.30 h

МАКВА - МГ

Ул.Васил Ѓорѓов Б.Б.

БИТ ПАЗАР

ТОБАКО МК

Ул.Мајка Тереза бр.38

Адреса

Крсте Мисирков б.б.

ТОБАКО КОРНЕР

Бул. Кочо Рацин бр.9

Забелешка

(наспроти 26 Јули)

МАРТОН ТП

Ул. Васил Ѓорѓов бр.20. ТЦ – Капиштец/ локал 20

Работно време: 06-19.30 h

Р.Е-ИДА

Бул.Кочо Рацин Б.Б.

АЕРОДРОМ – КАПИТОЛ

КАРПОШ

Адреса

бул. Јане. Сандански

ЈО-АН ТОБАКО

Ул. Ангел Динев бр.1

Забелешка

(кај Капитол мол)

ФЕЛИКС- ЛУК

Ул. Митрополит Теодосиј Гологанов Б.Б.

Работно време: 06-19.30 h

ЕЛПРОМ ПРО

Ул. Козле бр.88

ВЛАЕ

МИШЕЛ КОМПАНИ

Ул.Мраморец бр.43Б

Адреса

Бул.Партизански Одреди б.б.

МОЕ ТОБАКО

Бул. Партизански Одреди бр.27/1/3

Забелешка

(Порта-Влае)

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ     

Работно време: 06-19.30 h

ТОБАКО МК

Ул.Ѓорче Петров бр.7

ЈСП - ТУРС

РАЛЕКС

Ул.100 бр.63 Волково

Адреса

Ул. Даме Груев

РАЛЕКС

Ул.100 бр.86 Волково

Забелешка

(наспроти министерство за финансии)

ЈО-АН ТОБАКО

Ул.Ѓорче Петров бр.23

Работно време: 06-19.30 h

ТЕДИ КОМ

Ул.84 бр.2 Кисела Јабука, Волково

ЦЕНТРИ ЗА НАДОПОЛНУВАЊЕ

ДИРЕКТ ЛТД 

Ул.Воин Драшкоци Б.Б.

БУЊАКОВЕЦ

ГОЛД трафика

Ул.Лука Геров бр.22

Адреса

бул. Партизански Одреди б.б.

ЕДЕЛВАИС

Ѓорче Петров бр.ламела И-2/ приземје

Забелешка

(кај Градежен Факултет)

БЛАНГ - НЕДЕЛ 1

Ул.Алексо Демниевски бр.21

Работно време: 06-19.30 h

АЕРОДРОМ

ЗЕЛЕНО ПАЗАРЧЕ

РАЛЕКС

Ул.Владимир Комаров бр.5Б

Адреса

бул. 11ти Октомври б.б.

МЕРЛИН ТП

Ул.5 бр.20 Долно Лисиче

Забелешка

(Наспроти Градска Болница)

КОРУН МАРКЕТ

Ул.Димитар Благоев бр.1А

Работно време: 06-19.30 h

АЛКА - Ц.В.

Бул.АСНОМ бр.18-4/1

БУТЕЛ СТАРО КИНО

КОКИ ДОО

Бул.Видое Смилевски Бато бр.5-2/ локал 2

Адреса

ул. Х.Т. Карпош б.б

МЛАДИНА ПРОМЕТ

Бул. Кузман Јосифовски - Питу бр.15/1

Забелешка

(кај Тедико/Тинекс)

БАТЕ ДОО

Бул.Видое Смилевски Бато бр.13/1

Работно време: 06-19.30 h

ЧИКАРА

Бул. Видое Смилевски Бато бр.2А-лок.3

БУТЕЛ ПАЗАР

ОКИ МССН

Бул. 3-та Македонска Бригада бр.31/2

Адреса

ул. Александар Урдаревски

ТОБАКО КОРНЕР

Бул.Јане Сандански бр.4

Забелешка

(После пазарчето во Бутел)

МАРЕ КРИСТАЛ

Ул.Тодор Чангов 20 бр.1

Работно време: 06-19.30 h

ГАЗИ БАБА

МАЏАРИ

МЕРЛИН ТП

Ул.5 бр.26 Јурумлери

Адреса

ул. Благоја Стефковски б.б.

МИГ МАРТИНА

Ул.Благоја Стефковски бр.183А

Забелешка

(кај Кино Маџари)

АН-ГО 2014

Ул.Маџари бр.47

Работно време: 06-19.30 h

ДА- МИ КОМПАНИ

Ул.Методија Андонов - Ченто бр.150 а

КИСЕЛА ВОДА

КАМИ Ж

Ул.Коце Металец бр.2 в

Забелешка

(кај Тобако 2)

ФЛОРИДА ТРЕЈД

с.Трубарево

Работно време: 06-19.30 h

ДВА БРАТА ТП

Ул.1800 Б.Б. Идризово

НАСЕЛБА ЛИСИЧЕ

ФРАТЕЛО ФООД

Ул.1 (Кол.Идризово) бр.15/2-1 Идризово

Адреса

ул. Првомајска б.б.

АЛЕМАРК - 777

Ул.Јани Лукровски бр.4 А ТЦ Автокоманда/ лок. 12-б

Забелешка

(После Оштина Кисела Вода)

БРЕНД МАРКЕТ

Ул.2 бр.1 Трубарево

Работно време: 06-19.30 h

БРЕНД МАРКЕТ

Ул.295 бр.15 нас.Гоце Делчев

ДРАЧЕВО

БРЕНД МАРКЕТ

Ул.18 бр.2 с.Јурумлери

Адреса

ул Ратко Митровиќ б.б.

ВАЛЕРИЈА - СД

Ул.Алија Авдовиќ бр.4 Сингелиќ

Забелешка

(Во близина на КАМ Маркет)

ДИАС ИНВЕСТ

Ул.Дучан Тасковиќ бр.49Б

Работно време: 06-19.30 h

КИСЕЛА ВОДА

АВТОКОМАНДА - ЈСП ДИРЕКЦИЈА

ТОМИ АС 84

Ул.Мариовска бр.2 б

Адреса

бул. А. Македонски 10

ТП ГОГИ

Ул.Георги Димитров бр.23А

Забелешка

(кај Алкалоид)

ТП ГОГИ

Ул.Иван Хаџиниколов бр.12Б

Работно време: 06-19.30 h

АВОНА Никола

Ул.Сава Ковачевиќ бр.100

ДАМЕ ГРУЕВ

ПРЖИНО

Адреса

ул. Лука Ѓеров б.б.

ГРАНДПРОМ - ЗУР

 

Забелешка

 

БУТЕЛ

Работно време: 06-19.30 h

ПЧЕЛА ДВА ТП

Ул.Бутелска бр.48

НОВО ЛИСИЧЕ

СТОЛЕ ЈУНИОР

Ул.2 бр.85 Визбегово

Адреса

ул. Видое Смилевски Бато б.б.

ЧАИР

Забелешка

(кај ОУ Лазо Ангеловски)

ТП ЈАГОДА

Ул.Втора Македонска Бригада Б.Б.

Работно време: 06-19.30 h

ИКИ КОМПАНИ

Ул.Методи Митевски Б.Б.

АВТОКОМАНДА

АЛИ ТОБАКО

Бул.Крсте Мисирков бр.2

 Адреса

бул. Александар  Македонски б.б.

МАЏАРИ

Забелешка

(кај Земјоделски/Шумарски Факултет)

ДАРЈАН ДООЕЛ

Ул.Благоја Стефковски Б.Б.

Работно време: 06-19.30 h

ДРАЧЕВО

ТРАНСПОРТЕН ЦЕНТАР – ИЗЛЕЗ

ВАЈОТА

Ул.Ратко Митровиќ бр.157

Адреса

ул. Страшо Пинџур б.б

ВАЈОТА

Ул.Ул.Славка Динкова бр.14 А

Забелешка

(Транспортен Центар Терминал на Излез)

МАРКЕТ КАЛИНА

Ул.Иван Хаџиниколов бр.22Г

Работно време: 06-19.30 h

ИЛИНДЕН

ГТЦ – Подрум

ДЕБИ ДООЕЛ

с.Кадино

Адреса

13 Ноември б.б.

ДЕБИ ДООЕЛ

с.Мралино

Забелешка

(ГТЦ сутерен)

АНИ КОМЕРЦ СЛС

Ул.9 Бр.19

Работно време: 06-19.30 h

МАВИТ ДООЕЛ

Ул.8 бр.55 Миладиновци

ГЛАВНА ПОШТА (Т-МОБИЛЕ)

В-И-Д-А-Т ДООЕЛ

с.Дељадровци

Адреса

Васил Главинов б.б.

ПЕТРОВЕЦ

Забелешка

(кај Пошта 1)

МИВЕЛ ДООЕЛ

Ул.1 Б.Б.

Работно време: 06-19.30 h

МИМЕР ДООЕЛ

с.Долно Коњари

ЃОРЧЕ ПЕТРОВ

МАЛ ИЗВОР

Ул.1 бр.1 Средно Коњари

Адреса

Ѓорче Петров б.б.

АНГЕЛА- ДАСТ

С.Мршевци

Забелешка

(кај Пензионерски дом)

АНГЕЛА- ДАСТ

С.Текија

Работно време: 06-19.30 h

ЗЕЛЕНИКОВО

РАДИШАНИ

ГРАНДПРОМ - ЗУР

 

Адреса

Ул.радишанска б.б.

ДАЗДАР КОМПАНИ

Ул.1 бр.62

Забелешка

(кај училиште Ацо Шопов)

ЧУЧЕР САНДЕВО

Работно време: 06-19.30 h

АН- ФИ КОМЕРЦ ТП

 

КАРПОШ 4

АЦЕ - ПРОМЕТ

Ул.Блажо Нешковиќ Б.Б. Кучевиште

Адреса

Ул.Љубљанска б.б.

ШУТО ОРИЗАРИ

Забелешка

(Сит имол)

ФРЕШ СТАРТ МАРКЕТ 

Ул.Нов живот бр.1

Работно време: 06-19.30 h

С.СОПИШТЕ

САРАЈ

БЕДЕМ МАРКЕТ

 

Адреса

Сарај

ПАЗАР ТАФТАЛИЏЕ

Забелешка

 

ВЕНЕРА ТБ ВЕСНА 

Ул.Московска Б.Б.

Работно време: 06-19.30 h

 

 

ЖЕЛЕЗАРА

 

 

Адреса

Ул.Коце Металец б.б.

 

 

Забелешка

 

 

 

Работно време: 06-19.30 h

 

 

ДОМ НА ПЕЧАТ

 

 

Адреса

Дом на печат

 

 

Забелешка

 

 

 

Работно време: 06-19.30 h

 

 

           

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.