Моментален број на посетители:
52
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
19 август 2019
 

Известување

Поради градежни активности во Ѓорче Петров во насока кон Сарај, возилата се пренасочени од Ѓорче Петров десно по ул. „Кузман Шапкарев“ ( Адинг), лево по ул. „Борис Серафов“, па лево кон ул. „Панајот Гиновски“ и по траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.