Моментален број на посетители:
83
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
30 август 2019
 

ОД САБОТА 31.08.019 година ЈАВНИОТ ПРЕВОЗ ЌЕ СООБРАЌА ПО ЗИМЕН ВОЗЕН РЕД

 Ве информираме дека од утре, сабота (31.08.2019 година) возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по зимен возен ред, согласно одлуката за линиски превоз на патниците во Скопје.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.