Моментален број на посетители:
550
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
09 септември 2019
 

  Почитувани,

Ве известуваме дека поради паркирани туристички автобуси во Матка, линиите 60 и 160 се скратени до војската


Со почит:

ЈСП-Скопје

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.