Моментален број на посетители:
405
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување за пренасочување на линии поради затвореност на Центар
10 септември 2019
 

 Поради блокираност на коловозна површина пред Собрание од 08:40 часот, сите возила кои сообраќаат кон Скопје Исток, наместо од кај Рекорд сообраќаат по ул.Даме Груев а во насока кон Скопје-Запад истите сообраќаат од кај св.Кирил и Методиј (Рамстор).

Пренасочувањето е завршено возилата возат по траса

Ви благодариме за рабирањето

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.