Моментален број на посетители:
345
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
11 септември 2019
 

 Известување  11.09.2019 линија 8

 

Возилата од линија 8 од 21 и 10 часот се пренсочени од Влада лево по бул. Св.Климент Охридски, десно на бул. Партизански одреди, десно на бул .Франклин Рузвелт и лево кај Зоолошка градина се враќаат на редовната траса, во обратна насока по истата траса 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.