Моментален број на посетители:
391
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 октомври 2019
 

Известување 

Поради градежни работи на дел од булевар „АСНОМ“ во Ново Лисиче, возилата од линиите 3, 3А, 3Б и 23 ќе сообраќаат по булевар „Србија“ во двата правци.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.