Моментален број на посетители:
481
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
14 октомври 2019
 

Известување  

ИЗМЕНЕТИ ТРАСИ ПОРАДИ ЗАТВОРЕНА „БЛАГОЈА СТЕФКОВСКИ“  

Поради градежни активности на улица „Благоја Стефковски“ од потегот после Триангла (поделба кон Ченто и Маџари), се до пред завртувањето кон улица Перо Наков“.

Од тие причини, линиите 50, 52, 53, 62, 63, 63А, 66, 66А, 68 и 69 ќе бидат пренасочени:

*кога се движат према центар во Маџари (Термо), ќе свртат лево по улица „Перо Наков“, кај „Тинекс“ ќе свртат десно на булевар „Киро Глигоров“ и преку надвозникот кон булевар „Александар Македонски“, па по редовната траса ќе сообраќаат до крајната постојка 

*од центар ќе сообраќаат по истата траса, односно од Автокоманда (постојка Алкалоид), по надвозникот ќе вртат десно на булевар „Киро Глигоров“, па лево по улица „Перо Наков“ и кај Термо десно на улица „Благоја Стефковски“, до крај по своите траси

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.