Моментален број на посетители:
351
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
17 октомври 2019
 

Известување

Линијата 16 од 14.25 часот поради градежни активности во Пржино, ќе сообраќа до Црква Св.Петка до завршувањето на активностите.

Односно од 17.15 мин. ќе сообраќа до крајната постојка до Терминалот во Пржино.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.