Моментален број на посетители:
356
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
08 ноември 2019
 

Известување

Возилата од линија 9 од 15.50 часот возат по редовата траса, откако претходно беа пренасочени поради сообраќајна незгода на приватни возила на булевар „Босна и Херцеговина“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.