Моментален број на посетители:
63
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
09 ноември 2019
 

Известување  

Линиите 19 и 20 од 13.40 часот поради протест на раскрсницата од булевар „Словенија“ и „Македонско косовска бригада“ќе бидат скратени.

Возилата од линија 19 ќе сообраќаат до Топанско поле Треска (почетно - крајна постојка).

Возилата од линија 20 ќе сообраќаат до Топанско поле крстосница (почетно - крајна постојка).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.