Моментален број на посетители:
335
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
16 ноември 2019
 

Известување

Поради работа на пат, линија 63 од 8.30 часот е пренасочена од Кадино млин десно по траса на линија 66 и во Марино кај градинката се враќа на траса.
Во обратна насока, линија 63 сообраќа по вообичаената траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.