Моментален број на посетители:
357
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
19 ноември 2019
 

Известување

Поради протест кај Охис, линиите 31, 41, 41А, 51, 67, 70 и 74 сообраќаат преку Горно Лисиче, Хемтекс и излегуваат кај пекара Ваташа во Пинтија.
Ваквиот режим на сообраќање важи за движење во двата правци.

Ова пренасочување ќе биде на сила се додека трае протестот.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.