Моментален број на посетители:
325
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
01 декември 2019
 

Известување 

Возилата од линија 9 кои беа пренасочени поради работа на пат на булевар „Босна и Херцеговина“ од 14. 25 часот возат по својата редовна траса до последна станица во Скопје Север.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.