Моментален број на посетители:
379
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
10 декември 2019
 

Известување

Поради протести во централното градско подрачје, автобуските линии кои сообраќаат низ тој реон ќе бидат пренасочени од 11.30 часот до 12.20 часот по улица „Даме Груев“ (позади Собрание на РСМ) и по улица „Свети Кирил и Методиј“ (ТЦ Рамстор).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.