Моментален број на посетители:
379
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 декември 2019
 

Известување

Централното градско подрачје од 9.10 часот е затворено за сообраќај, а јавниот превоз е пренасочен, односно автобусите сообраќаат од кај Рамстор по улица „Кирил и Методиј“ и позади Собрание по улица „Даме Груев“.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.