Моментален број на посетители:
382
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
15 декември 2019
 

Известување

Линиите 19 и 20 кои беа скратени поради пожар во Шуто Оризари од 18.40 часот сообраќаат до последна станица во Шуто Оризари.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.