Моментален број на посетители:
359
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
13 јануари 2020
 

Известување
Од 12.30 часот, поради сообраќајна незгода на мостот Близнак возилата од линија 23 кон населба Јане Сандански возат по изменет режим. 

Од Ченто, после Електрометал се пренасочени преку населба Автокоманда, по булевар „Александар Велики“, улица „Беласица“  кон булевар „К.Ј.Питу“ (Банка на РСМ), потоа кон својата траса.
Во обратна насока се движат по своја траса.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.