Моментален број на посетители:
322
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 јануари 2020
 

Известување

Поради протести, улица „Кирил и Методиј кај Макпетрол е затворена, а возилата што сообраќаат во реонот се пренасочени.

*Линија 9 во правец кон Клинички центар е пренасочена преку Центар.
Во обратна насока сообраќаат по редовната траса.

*Линиите 16 и 24 во правец кон Пржино и Кисела Вода се пренасочени преку Билна аптека, Чешма, Општина Кисела Вода кон Шампионче.
во обратна насока сообраќаат по редовната траса.
Од 10.10 часот линиите 9,16 и 24 сообраќаат по траса.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.