Моментален број на посетители:
372
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 јануари 2020
 

СРЕДНОШКОЛСКИТЕ БЕСПЛАТНИ БИЛЕТИ НЕ ВАЖАТ ЗА ВРЕМЕ НА РАСПУСТОТ

Ги потсетуваме учениците корисници на бесплатни билети дека тие не важат за време на распустот.

Бесплатните билети ќе станат активни на 21 јануари, кога продолжува учебната 2019/2020 година.

Во меѓувреме, учениците при користење на јавниот превоз треба да поседуваат уредно купен/валидиран билет.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.