Моментален број на посетители:
507
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
25 февруари 2020
 

Известување

Поради градежни работи на пластичарска улица линија 20 е пренасочена преку Чаир (Јаја паша, Чаир, гимназија Цветан Димов и се враќа на траса).

Важи за двата правци.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.