Моментален број на посетители:
371
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
25 февруари 2020
 

Почитувани,

Линиите 12 и 73 времено се пренасочени,

Линија 12 наместо кај Скопски Саем почетна постојка ќе им биде постојката Битпазар 5 ТЦ. Мавровка на бул.Крсте Мисирков (Бит пазар, постојката на линија бр.2), подоцна ќе им биде почетна постојката Мост Гоце Делчев.

Линија 73 оди до почетна на Скопски саем преку Веро Џамбо исто така и во обратна насока.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.