Моментален број на посетители:
68
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
17 март 2020
 

Известување

Поради сообраќајна незгода на ул. „Благоја Стевковски“ во Маџари, возилата од линиите 52, 53, 62, 63, 66 и 68 кои сообраќаат низ оваа населба се пренасочени. Линијата 50 за почетно/крајна постојка ќе ја користи постојката Маџари термо. 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.