Моментален број на посетители:
109
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
01 јуни 2020
 

 📢ОД УТРЕ ПОВТОРНО СЕ УКИНУВА БЕСПЛАТНИОТ ПРЕВОЗ ЗА ВОЗРАСНИ ЛИЦА🚌

❌Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека од утре, вторник (2.06.2020 год) повторно нема да важи бесплатното користење на јавниот превоз за возрасни лица (жени со/над 62 год, мажи со/над 64 год) во вторник, петок, сабота и недела.
❗ЈСП апелира на рационално користење на превозот и на задолжително носење на заштитна опрема согласно уредбите за заштита од Ковид 19.
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.