Моментален број на посетители:
268
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 јуни 2020
 

Известување  

Возилата од линија 9 поради градежни активности на улица „Босна и Херцеговина“ нема да ја користат почетно крајната постојка во Скопје север.
Почетна постојка ќе биде постојката Скопје север Арт Мебел.
Возилата од Клинички центар кон Скопје север од кружниот тек Топанско поле продолжуваат право кон Зефљуш Марку - крајна постојка.

Во двете насоки линија 9 е пренасочена од кај Топлана по улица „Лазар Трповски“ поради работа на пат во Топанско поле.   

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.