Моментален број на посетители:
294
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
22 јуни 2020
 

Известување

Поради градежни работи на улица „Босна и Херцеговина“, возилата од линиите 9 и 35 за крајно-почетна станица ја користат станицата Арсение Јовков кон Бутел.

Линија 9, сообраќа преку улица „Лазар Трповски“ (Топлана).

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.