Моментален број на посетители:
153
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
27 јуни 2020
 

Известување 

Од 14.05 часот возилата од линиите кои сообраќаат кон Бутел и Скопје север возат по своите редови траси.

На линиите 35 и 9 почетна крајна постојка е Арсение Јовков.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.