Моментален број на посетители:
55
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Потсетување
21 јули 2020
 

ПОТСЕТУВАЊЕ

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве потсетуваме дека Жичарницата на Водно, како и трите автобуски линии што сообраќаат до Средно Водно (25, 25А и 25Б), како и линијата 28 и туристичката линија „Сити тур“, не се во функција.


Не функционираат ниту ноќните линии.

Сите останати линии, сообраќаат по саботен возен ред, со исклучок на линиите 9, 19, 20 и 23 кои сообраќаат по редуциран делничен возеен ред.


За сите измени, јавноста ќе биде навремено информирана.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.