Моментален број на посетители:
150
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
29 јули 2020
 

Известување

Од 09.40 часот линија 63а од Транспортен центар кон Ајватовци е пренасочена по траса на линија 63 од Марино до Кадино млин каде врти и се враќа на траса кон Ајватовци.
Пренасочувањето е поради паднати кабли на дел од трасата во Марино.
Пренасочувањето важи за во двете насоки.

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.