Моментален број на посетители:
447
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
21 септември 2020
 

Известување

Возилата од линиите 50, 52, 53, 54, 62, 63, 63а, 66, 66а, 68, поради градежни активности на коловозот на потегот од Маџари кино до Маџари млекара сообраќаат изменето.
До Маџари кино возат по вообичаената траса, па вртат лево према Ченто, десно пред надвозникот по улица „Јордан Поп-Јорданов“ (стара 50ка) и излегуваат кај Маџари млекара.
Овој времен режим важи и во двата правци.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.