Моментален број на посетители:
305
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
22 октомври 2020
 

Повеќе линии сообраќаат по изменет режим. 

  • Линија 24 е скратена до кружен тек Кисела Вода.
  • Линија 20 е пренасочена во двата правци преку Чаир, Џон Кенеди и Топлана
  • Линија 57, сообраќа по булевар „М.Т.Гологанов“, лево пред Алумина по улица „Брадфорска“ и десно по траса во двата правци
  • Линија 2 е пренасочена од кај Пивара према Автокоманда
  • Постојките Меркур и Автодром кон Маџари не се во функција
  • Линија 47а е скратена до Љуботен 2 поради прекоп на пат
  • Линии 13 и 42вво правец према Драчево се пренасочени преку Пивара
  • Линии 11 и 11а, во правец према Транспортен центар сообраќаат од Дексион рампа десно и преку улица „Борис Сарафов“ излегуваат кај АДИНГ и на траса, према Рашче и Свиларе по траса
  • Линија 43 сообраќа по стара траса
 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.