Моментален број на посетители:
310
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
04 ноември 2020
 

ОД УТРЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОДОЛЖИ ВАЖНОСТА НА СТУДЕНТСКИТЕ БИЛЕТИ И БИЛЕТИТЕ ЗА ВОЗРАСНИ ЛИЦА ЗА 2021 година 

Ве информираме дека од утре, четврток (5.11.2020 год) корисниците на бесплатен студентски годишен билет и на билетот за возрасни лица, можат да ја продолжат (заверат) важноста на билетот за наредната година.

Продолжувањето на билетите се врши во центрите за персонализација на ЈСП Скопје.

Потсетуваме дека и натаму не важи бесплатното возење за возрасни лица во вторник, петок, сабота и недела.

За сите измени, како и досега, ЈСП Скопје навремено ќе ја информира јавноста.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.