Моментален број на посетители:
296
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
19 ноември 2020
 

 Утре, петок (20.11.2020 год) од 8 до 22 часот поради градежни работи на дел од трасата, возилата од линиите 52, 53, 54, 62 и 68 ќе сообраќаат од Маџари рампа, Белимбегово, Марино, Мралино до Кадинска раскрсница, потоа секое возило ќе продолжува по својата редовна траса.

Посочениот режим ќе важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.