Моментален број на посетители:
308
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
20 ноември 2020
 

Од 15.15 часот, улица „Цветан Димов“ во Чаир е затворена за сообраќај во двете насоки, а возилата од јавниот превоз се пренасочени од Чаир преку Железара и на Бит пазар се враќаат на редовните траси.
Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.