Моментален број на посетители:
89
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
23 ноември 2020
 

Пренасочени линии поради градежни работи:

*линија 20 е пренасочена во двата правци преку Чаир, Џон Кенеди и Топлана

*линиите 11 и 11А поради градежни активности на улица „Црногорска“ во правец према Транспортен центар се пренасочени преку улица „Борис Сарафов“, во обратен правец линиите сообраќаат по редовната траса

*линија 59 е пренасочена по коцка.

*линија 24 е пренасочена по улица „Женевска“, во двата правци

*линиите 52, 53, 54, 62 и 68 сообраќаат преку автопат, и од кај Белви сообраќаат по траса на линија 63, вртат за Дрма и пат за Кадино, па продолжуваат по своите редовни траси

*линиите 8, 47, 57, 47, 47А, 59, 61 и 71 поради градежни работи кај стара Општина Бутел, се пренасочени по улица „Цетињска“ и од кружен тек Бутел продолжуваат по редовните траси.
Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање

*линиите 63, 63А, 66 и 66А се пренасочени преку автопат и од кај Белви се вклучуваат на траса.
Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.