Моментален број на посетители:
351
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
ИЗВЕСТУВАЊЕ
20 јануари 2021
 

Од 10.30 ч, линиите 71 и 81 поради градежни активности во Горно Оризари се пренасочени од Шуто Оризари по коцка кај Чардак лево и се враќаат на траса.
Посочениот режим важи и во двете насоки на сообраќање.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.