Моментален број на посетители:
520
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
14 април 2021
 

Од 12.20 часот, поради протест пред Влада на РСМ, линиите 8 и 15А во насока кон  Карпош сообраќаат по булеварите „Партизански одреди“ и „Климент Охридски“, па потоа продолжуваат по своите редовни траси.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.