Моментален број на посетители:
432
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
15 април 2021
 

СКРАТЕНИИ ЛИНИИ

*линиите 9 и 35 се скратени до СУГС „Арсение Јовков“ 

*линија 56 сообраќа до Расадник

*линија 59 е пренасочена по коцка, во двата правци

*линиите 4А и 73 се скратени до капија Усје

 

 

 

 

*линија 65 е скратена до Раштак 1

 

 

 

 

*линија 65Б е скратена до Црешево 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.