Моментален број на посетители:
431
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
16 април 2021
 

И ВИКЕНДОВ АВТОБУСИТЕ ЌЕ СООБРАЌААТ до 20 часот

 
Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека претстојниот викенд (17 и 18 април), јавниот превоз ќе сообраќа до 20 часот.

Утре, нема да сообраќаат градските линии 41А и 43 и приградските линии 54, 55А и 65Б.

Во недела, нема да сообраќаат градските линии 41А, 42, 43 и 73 и приградските линии 54, 55а, 64 а, 65Б, 118, 167 и 180.

Сите билетарници и центри за персонализација утре, сабота (17.04.2021 год) ќе работат од 7 до 18.30 часот.

Во недела (18.04.2021 год), центрите за персонализација нема да работат, а дежурни ќе бидат три билетарници.

Од 7 до 18.30 часот, отворени ќе бидат билетарниците на Зелен пазар и Транспортен центар, а билетарницата во Ѓорче Петров ќе работи.

 

ГРАДСКИ ЛИНИИ последни термини САБОТА

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ последни термини САБОТА

ГРАДСКИ ЛИНИИ последни термини НЕДЕЛА

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ последни термини НЕДЕЛА

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.