Моментален број на посетители:
503
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
27 април 2021
 

РЕЖИМ НА ЈАВЕН ПРЕВОЗ ВО УСЛОВИ НА ЗАБРАНА ЗА ДВИЖЕЊЕ НА НАСЕЛЕНИЕ ОД 21 ДО 5 ЧАСОТ  

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Ве информираме дека јавниот превоз од утре, среда (28.04.2021 год) ќе функционира до 21 часот, согласно одлуката на Влада на РСМ за забрана за движење на населението во период од 21 до 5 часот.
 

Во ПДФ прилог се последните термини на поаѓање пред 21 часот.

ГРАДСКИ ЛИНИИ - последни термини пред 21 часот-

КОРЕКЦИЈА ЗА ЛИНИЈА 2-- последни термини пред 21часот

19.55 ч од Автокоманда  и  20.25 ч од Сарај

КОРЕКЦИЈА ЗА ЛИНИЈА 22 -последни термини пред 21 часот

  Во 20.17 ч од Тр.центар         и          во  20.08 ч од Лепенец

 

ПРИГРАДСКИ ЛИНИИ - последни термини пред 21 часот

Останатиот возен ред, до наведените последни термини, е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје.

 

Билетарниците и центрите за персонализација ќе работат од 6 до 19.30 часот. 

 

Ве потсетуваме дека и натаму не работи Жичарницата на Водно, а не сообраќаат ниту трите линии до Средно Водно (25, 25А и 25Б), како и туристичката линија „Сити тур“.

И натаму, не важи бесплатниот превоз за возрасни лица во вторник, петок, сабота и недела.

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.