Моментален број на посетители:
171
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
15 мај 2021
 

Од 15.20 часот, поради сообраќајна незгода кај Шумарски факултет, автобусите од линиите 45, 52, 55, 53, 62, 63, 66 и 68 во насока на центар од мостот кај Автодром пред Автокоманда сообраќаат лево по булевар „Киро Глигоров“, па по булевар „АСНОМ“ до Транспортен центар.
Во обратна насока сообраќаат по редовните траси.

Возилата од линија 2 сообраќаат до Континентал.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.