Моментален број на посетители:
328
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
17 јуни 2021
 

 НОЌНИТЕ ЛИНИИ НЕ СЕ ВО ФУНКЦИЈА, А НЕ РАБОТИ НИТУ ЖИЧАРНИЦАТА

Почитувани корисници на јавниот превоз, 

Ве потсетуваме дека ноќните линии сѐ уште не сообраќаат, а времено укинати се и трите автобуски линии (25, 25А и 25Б) до Средно Водно. 
Ве потсетуваме дека не работи ниту Жичарницата на Водно.

И натаму не важи бесплатниот превоз за возрасни лица (жени со 62 год, мажи со 64 год) во вторник, петок, сабота и недела.

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.