Моментален број на посетители:
303
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
21 јуни 2021
 

УЧЕНИЧКИТЕ БИЛЕТИ ЗА БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ НЕ ВАЖАТ ЗА ВРЕМЕ НА РАСПУСТОТ

Ги потсетуваме корисниците на ученички билети за бесплатен превоз дека тие не важат за време на летниот распуст.

Основците/средношколците (не важи за матурантите) можат да купат месечен билет по повластена цена, односно 600 денари чини месечен билет за јули или август.

Билетот важи за сите линии (градски и приградски).

 

 

 

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.