Моментален број на посетители:
685
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
26 јули 2021
 

ЛИНИИТЕ 23, 27, 33 и 43 ЌЕ ЗАСТАНУВААТ НАСПРОТИ ХАЛК БАНКА

Од денеска, понеделник (26.07.2021 год) возилата од линиите 23, 27, 33 и 43 ќе сообраќаат до кружен тек кај Католичка црква, а почетно/крајна постојка ќе им биде просторот наспроти Халк банка, во близина на Дом на печат.

Изменетиот режим е поради градежни зафати на дел од редовната траса и ќе трае се до завршување на активностите на терен.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.