Моментален број на посетители:
693
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Известување
30 јули 2021
 

АВТОБУСИТЕ НА 2 АВГУСТ ЌЕ СООБРАЌААТ ПО НЕДЕЛЕН ВОЗЕН РЕД

 

Почитувани корисници на јавниот превоз,

Ве информираме дека во понеделник (2.08.2021 година), поради државниот празник Илинден (Ден на Републиката), јавниот превоз ќе сообраќа по неделен возен ред, а дежурни ќе бидат три билетарници.

Од 7 до 19.30 часот ќе работат билетарниците на Транспортен центар и Зелено пазарче, а од 7 до 13 часот отворена ќе биде билетарницата во Ѓорче Петров.

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.