Моментален број на посетители:
102
 
 
 
Наскоро корисниците на веб страната на ЈСП ќе бидат во можност за планрање на патувањето
Информации за сите расположливи типови на билети, цени, можност за превземање на барање за издавање на билети ...
Информации за сите места во Скопје и пошироко каде корисниците на јавниот превоз можат да купат билети од сите типови и видови ...
 
Упатство за користење на моб.апликација „Скопска“
27 август 2021
 

УПАТСТВО ЗА ИНСТАЛАЦИЈА И КОРИСТЕЊЕ НА МОБИЛНАТА АПЛИКАЦИЈА „СКОПСКА“

Почитувани корисници на јавниот превоз,
Во прилог (ПДФ) е достапно упатство за инсталација и користење на мобилната апликација „Скопска“, која овозможува купување билети „онлајн“, како и низа други функционалности при користењето на јавниот превоз. 

УПАТСТВО ЗА ИНСТАЛАЦИЈА И КОРИСТЕЊЕ НА МОБИЛНА АПЛИКАЦИЈА „СКОПСКА“

 
 
Јавно сообраќајно претпријатие Скопје - Изработка Unet Interactive 2009. Сите права се задржани.